Kolega,evo i ja cu se ukljuciti u ovu ajmo reci "raspravu',i izneti neko licno vidjenje.
Sve tri klavijature koje seu u opciji su dovoljno poznate i o njima ne treba puno pricati,one su same za sebe rekle sve,ali meni licno je nekako lepse videti na sceni klavijaturistu sa dve klav,nekako mi izgleda ozbiljnije,iako je to subjektivna stvar,onda ako negde treba da uletis na neku zamenu solo klavijaturiste u bendu ili bas-kontre-tu si sa tritonom,i jos po neka sitnica koja ide u prilog dve klavijature.
Sto se tice komplikovanosti Yamahe,ja sam misllenja da je takav sud prenaduvan,naprotiv,ima jako veliki ekran sa uocljivim tasterima sa strane,za koji nisam cuo da se bas lako kvari(neka me neko ispravi ako nisam u pravu).Sto se tice ritmova i materijala za T2,ima ga sada hvala bogu sasvim dovoljno i na nasem sajtu uz male korekcije.
Sto se tice izgleda T2,slazem se sa tobom,i mislim da je toliko glupog oblika,i jos bez ugradjenih zvucnika,da se prosto covek cudi,ali zato je lagana,a i to nesto znaci.
I jos da kazem ovo,slusajuci mnoge kolege i bendove,nema razlike,svi skoro iste setove sa istim ili slicnim ritmovima,da nije vokala,nebi ni bilo neke razlike,i zato moj glas ide kombinaciji Yamaha+Korg.
|