Videti jedan post
Star 29.02.2012, 19:30   #3
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Gle ovo, imao sam behringera PMP5000 koji je u sustini isti, samo vise kanala ima, to cudo od miksete ne daje 2x600w(daje u peak-u), sinusne snage ima 2x215-220w u 8 ohma po kanalu(sto za pocetak nije lose), meni kao pocetnicka "mikseta" je stvarno valjala i sluzila me, e sad, mana na njoj je sto moras "prelemit" izlaze (speakonske) jer se pri vecoj temperaturi zagrijavaju pa se odleme(koliko sam dobro upucen), jer je i samim tim moja mikseta ta pmp5000 koju sam imao radjena tako(prelemljeni izlazi, tj. ucvrsceni). Sve u svemu, za pocetak ona je sasvim dovoljna, ja sam odradio svadbu od 70-80 ljudi i stvarno me nije izdala, samo mana su joj efekti(nekako su plasticni) i to sa tim izlazima. A o pucanju kanala necu da govorim jer je to u sustini ljudski faktor "kriv", meni nije pukao do sada niti jedan(tj. kada sam imao behringera)... Kupio sam je za 350€ i prodao za toliko eto... a ova pmp3000 sigurno je 50-70€ manje(tako se krece cijena).. eto toliko. Sretno i pozz.