Da tako je ko što kažu Waxter i Fičo a baš sam ti hteo predložiti da pitaš fiča više o tome koji ima psr3000 i čuo sam kako ga sredio i mogu ti garantirati da radi vrlo odlično.Mada nije sa yamahom neki teški rad ali je sasvim sve drugčije i ko je bio naviknut na korga sasvim teško se privikne.
To znam sam po sebi jer sam prije imao korga zadnjeg pa80 al sam takođe prešao na yamahu psr9000.Negdje sam prije vidio da neko napisao da zameniš za korga pa50 i u tome se ja ne bih složio jer je hiljadu procenata psr3000 daleko naprijed i neka kaže ko šta hoče.Yamahe te serije mogu se srediti odlično ali jeste mnogo rada pošto nema toliko sređenih gotovih stvari kao za korgove i u tome je stvar.Ako bi gledali sa tog vidika onda ni Tyros2 ne valja ništa al u stvari i ne valja dok je ne središ za tu svrhu muzike al je odlična kakva jeste za svu muziku osim balkanske.
A psr3000 je u istom rangu negdje samo što nema sampler i još po koju stvar.
Bilo kako bilo kad se ona sredi jako je dobra klaviatura jer isto kad kupiš korga mora da ga središ i to jako ako hočeš iz njega nešto da izvučeš a zamisli da nemaš nikakvog materiala za njega koliko bi se namučio sve ispočetka na novo da ga udesis.
Pozdrav svima
|