Videti jedan post
Star 03.03.2012, 12:21   #31
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

hvala kolega Sinisa....inace salzem se da je daleko lakse raditi sa dve klavijature,nego s jednom...kad sam sa dve,na jednoj mi je uvek spremna boja za forspil,a na drugoj neki strings,brass,kontra i slicno za pratnju,ili po potrebi neka druga boja u zavisnosti od pesme..s jednom kad je uvek moram da se jurim po sts i po performansama izmedju strofa i forspila..tako da se definitivno slazemo da je daleko lakse sa 2 klavijature..tyrosa 2 sam hteo,ali ako pogledas oglase ne mozes naci ama bas nijedan,makar i po vecoj ceni,a da vec nije izguljen kod prelaza i kod bendera...a tyrosa 3 jednostavno nisam mogao da nadjem da kupim..bio je samo jedan,ali sa slicnim simtomima kao sto rekoh za tyrosa 2..inace yamaha se ionako teze prodaje od korga,pa jos ako nije bas u najboljem stanju,mogu da se vencam s njom..zato sam bar trazio tyrosa da bude u odlicnom stanju,ali nisam nasao,bar ne u nekoj trenutnoj ponudi,i zato sam kupio pa2x,koji je stvarno kao nov,i ako nista drugo,sutra da mi se cefne, prodacu ga za 2 dana...i onda ide tyros 3..al moram da nadjem odlican promerak..do tad neka ga pa2x..pozdrav
Milan$ je offline   Reply With Quote