Videti jedan post
Star 05.03.2012, 01:23   #37
aleksakorgpa500
Drugar foruma

aleksakorgpa500's Avatar

Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
aleksakorgpa500 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@yamahapassion nije bas u full stanju ali moj drug je nasao za360e coveku bilo hitno!

@nesaband Neso,ti mene nista nerazumes,ja uopste nisam hvalio pa 50.,vec sam naveo par karakteristika koje se meni svidjaju..a ako malo bolje procitas ja sam i u prvom postu rekao da bubanj zvuci kao serpice i da zvuk nije nista posebno,da su dirke lose i sve je od jeftine plastike..ako je to hvaljenje instrumenta onda neznam sta bi bilo kad bi pisao lose karakteristike o njemu .A sto se tice Della rekao sam da on to najbolje zna kako pa50 moze dobro da se sredi sto se i vidi po njegovim snimcima (na to sam mislio) a sto nije slucaj u snimku sa youtube-a gde su konkretno bubnjevi losi..
Vidim da imas gw8 i ti sigurno znas dosta toga o svom instrumentu,ali citajuci tvoje postove ja imam utisak da je gw8 bolji i od pa3x-a jer nisi naveo ni jednu zamerku ili ukazao kolegi na sta treba da obrati paznju prlikom kupovine.,obicno svi pricamo sta je dobrno na instrumentu a ako ima sta lose o to i nespominjemo,sto je po meni isto bitno.
Ti ocito volis Rolandov zvuk i navikao si na njega,kao sto ja volim korgov zvuk,svako ima svoj ukus a o ukusima se neraspravlja to je moje misljenje.Ja se iskljucujem sa ove teme a ti vidim da si iskusan i dobro poznajes roland pa kolegi pomozi da se odluci sta je najbolje za njega.
Pozdrav svim forumasima!