Citat:
Originalno postovano od aleksandar72
tvoj osnovni problem je sto u najmanje 90% slucajeva,se nisi (fizicki) susreo sa PA-opremom o kojoj govoris i polemises..po meni je takvo pisanje bez ikakvog morala i etike a o znanju i da ne govorim.
Eto ja sam bio iskren i napisao bez dlake na jeziku i najradie bih ovde stavio tacku...
|
Ti si veoma ponesen svoijim egom i sujetom pa ne znas ni o cemu, ni sta, a ni sa kim polemises te bi zaista bilo najbolje da stavis tacku jer da si malo pazljivje citao sve te moje postove ovdje, ne bi ni pomislio to sto si napisao. Opet postajes lican i opet ocjenjujes moje znanje i skustvo a da za to nemas nikakvih kompetencija. Ocjenu mog morala i etike shvatam kao uvredu jer ona to i jeste pa ocekujem da administracija ovdje ipak uradi nesto jer to prevazilazi granice uljudnog.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od MarjanMilosevic
Ali jebiga Tranzit je u pravu.
|
Naravno da je Tranzit u pravu i... tranzit je uvijek u pravu, ne zato sto to tako mora da bude nego zato sto tranzit pise ovdje iskljucivo ono sto je sto na sto provjereno i tacno, a sve da ne bih ni nehoticno nekoga dezinformisao.
Bilo bi dobro da se manete tih slobodnih konstrukcija i scenarija sa bas gitarama, bas bubjem i LowCutom, ne profilirajte se izmisljotinama, to je djetinjasto i nije dostojno ozbiljnih ljudi.
Ti ne mozes da se svadjas sa mnom jer nisam od tih koji se svadjaju ja sam od onih koji ne trpe mlataranja po praznoj slami i onda to demantujem a ako taj koji mlatara ustraje onda ga i demontiram. Mislim da si upravo ti to imao prilike da dozivis pa uopste nema potrebe da kometarises po tom pitanju.