@Korgovac-
Uobicajena zabluda o svemu sto dolazi iz Kine je da to apriori ne valja, a pri tom bar pola komponenata aktuelne industrije najkvalitetnijih muzickih instrumenata se pravi u Kini a da to niko i ne zna, niti na to obraca paznju. Testova ima i ovakvih i onakvih a i rezultata, pa i onih koji vrse te testove ima i ovakvih i onakvih. Svasta nesta ima. Ne obracaj previse paznju na te sve glasine jer te nece daleko odvesti. Ako imas ikakvu mogucnost probaj taj the t.amp i sam ces se najbolje uvjeriti u ono sto sam ti napisao.
Dodato:
Zaboravih da ti napisem, da ne napravis gresku. Ako se odlucis za the t.amp D3400, znaj da on ne radi u Bridged modusu, niti uopste ima tu funkciju, niti ga je Kobble (koji je inace jedan od vrlo ozbiljnih svjetskih proizvodjaca pojacala snage a koji se samo time i bavi jos od 1998. godine) predvidio za takvo koristenje. Ako ti je od koristi, napisat cu ti detaljnije rezultate ali vrlo ozbiljnog testa koji je trajao malo duze. Jedino sto nisam mogao da testiram je rad u Bridged modusu jer kako znamo, t.amp D3400 uposte nema tu funkciju. Rekoh ti ja vec ima i ovakvih i onakvih testera, ne treba bas svemu vjerovati po internetu jer ljudi ponekad pisu samo da bi pisali.
Promijenjeno od tranzit (07.03.2012 u 23:23 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|