@tayros2: kolega nema potrebe za teskim recima, kolega Nesa je jedan od najuglednijih clanova ovog foruma i nikada nije pisao postove bez argumenata, tako da bih zamolio da diskutujete bez tenzija...
@Ridickxxx: kolega ne treba vam nikakav demo snimak da bi cuo tu klavijaturu, odi samo na youtube i ukucaj Dzej uzivo, njegov klavijaturista svira EM2000 ako se ne varam, pa mozes cuti realno kako zvuci ta klavijatura... a takodje i sve starije pesme Ace Lukasa su svirane manje - vise na G800 ili G1000 (nisam siguran koji od ta dva modela) sto je manje vise ista klavijatura sto se tice ton generatora tako da mozes do mile volje da se naslusas kako zvuci. Moje licno misljenje je da je to mocna klavijatura iako ju je vreme pregazilo, ali sto se tice ritam masine nema sanse da ikada zazalis sto si ju kupio... Imao sam prilike davno da se cesto druzim sa rolandom G800 i do dan danas nisam nasao klavijaturu koja ima topliji sound sto se ritma tice od te G serije... Jos jednom ponavljam, to je moje misljenje.
Promijenjeno od yamahapassion (07.03.2012 u 23:39 sati)
|