Korgovac, ako si se vec nameracio na T-amp onda uzmi neko iz serije Proline. Bazirana je na tehnlogiji Crest CA serije i dokazano dobra.
Taj D3400 ima snagu koja je deklarisana merenu u burst-u dakle ima tu snagu u veoma kratkom periodu od nekoliko mili sekundi.
Definitivno nije za teranje baseva, za satelite bi bilo ok. Zvucno ne ocekuj previse. Jedan prosek.
To pojacalo bi teoretski radilo u bridz modu uz modifikacije jer fabricki ko sto rece Tranzin nema opciju. Napajanje mu nije predvidjeno za rad na 2 oma po kanalu ili za 4 oma bridz. Kako Thomann sebe ne bi doveo u situaciju da mu vracaju crknuta pojacala oni su jednostavno izbacili bridz kao opciju. I resili potencijalne probleme.
Sto se tice Kobble-a. Oni jesu velika firma i kod njih se rade pojacala i za EV i Dinakord.
U potrazi za pojacalom dovoljno snaznim za nase potrebe a i za potrebe engleskog proizvodjaca OHM, radili smo test Kobble ΣP serije u OHM pogonu u Kini.
Test su radile kolege iz moje firme zajedno sa dva engleska inzenjera koja nadgledaju OHM proizvodnju u kini.
Ljudi iz Kobble-a su donela tri pojacala na testu.
Sva tri is ΣP serije. Jedno pojacalo nije radilo jos kad su ga bili ukljucili, drugo je radilo oko 5 minuta pre nego sto je crklo a trece nisu ni pokusali da probaju.
Test je radjen sa OHM PUKK 218 basevima.
Toliko o KObble-u i o njihovim pojacalima. Ono sto rade za Thomann-a je pod njihovom strogom kontrolom i Thomann ima ljude na licu mesta. Zato to i radi.
Isto vazi i za EV i Donakord pojacala. Mislim na klasicna sa transformatorima, te serije se rade tamo.
Ovo ostalo od Kobble-a je cista lutrija.
Ovo je bilo sredinom proslog leta, mozda su od tada nesto i promenili ali su za mene zavrsena prica.
Ovo sve moze da potvrdi i tim inzenjera koji je bio na licu mesta ako neko neveruje. Dakle stojim odgovorno iza svega ovog.
Dodato:
Ah zaboravih da dodam.
Tranzit, mene iskreno zanimaju rezultati tvog testa, kao i metodi korisceni.
Promijenjeno od MarjanMilosevic (08.03.2012 u 01:45 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|