Videti jedan post
Star 10.03.2012, 18:33   #19
korg18
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
korg18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard korg18

upravo kolega,mikroprekidaci se ne mogu pravit to nisam rekao da se moze pravit,vec sam naveo,i rastavljo sam to i nema sanse da se vrati jer je sitno i ne moze fabrika je zapecatila svoje,ali takvi tasteri se mogu naci ne na samim klavijaturama,vec na starim plocama nekih starih radio kasetofona,ili na drugim uredjajima koji imaju taj prekidac,i pasu na korga,ali da se popravi mikro prekidac ili sam taster nema logike on kad pukne to baci nema tu letovanja,probo sam ja taster napravit pa nikako,zato mi je i otisao mikroprekidac,kada sam sve postavio sada je osjetljivo,nemoj se kolega sikirat,ako radi mikroprekidac,onda zamijeni sao taster i rahat si,mikroprekidac nemoze da ode tek tako,moze da ode ono sto sam naveo gore,i nema potrebe dirat,u njemu odu elementi i to je gotovo nema vise ono da pucketa kad pretisnes i to je to,nego se da taster zamijenit,ja sam tastere trazio 3 mjeseca i jedva nasao kada sam nasao covjek mi je i zacijenio i morao sam kupit,to je ono nase naglo pretiskanje i hocemo nesto na brzinu a treba sve polako ali staje tu je.
korg18 je offline   Reply With Quote