Videti jedan post
Star 13.03.2012, 20:02   #7
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ovo je iz orginala odsvirao kabi bas sam sad poslusao iz d mola,pa nije valjda da ja mogu da pjevam visocije od druga TomeJbt kako god probam zeza me oni instrumenti u refrenu a i prelaz rekao sam ja to kabiju vec ali bilo nam mrsko da radi ponovo a mozda bih ja mogao stvarno jos pola tona gore ili cak i ton,a to nije problem ako on napravi zvucno da bude matrica dobra i kvalitetna i da odsvira iz d mola,a ja cu onda podici u cubase koliko mi pase i nece se pokvariti matrica ako dizem ili spustam do 4 polutona a ako moram vise onda se matrica uvrne sva i nema opet nista heheh.
@kabi druze ako imas volje odsviraj je ponovo tako iz d mola i poslusaj kako je orginal nemoj puno da sa tim instrumentima trilerises kao na ovm snimku probaj kako je na orginalu...ja znam da ti volis i da znas da ubacis i svoga ali malo me buni pa iskacem iz tajminga hehehe.....Samo da ponovoim jos jednom da ne dodje do zabune dobro je i ovo predobro kako neki sviraju ti si izmislio muziku za njihPozzz kabi...zeljko
zeljko je offline   Reply With Quote