Videti jedan post
Star 15.03.2012, 20:27   #46
ado_rado
Početnik forumacije!

ado_rado's Avatar

Registrovan/a dana: 12.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
ado_rado ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Svaka cast kolega bas si fino to rekao volim kada je neko iskren recimo kao ti sada!
Znaci bio sam u pravu to sto sam rekao da smo svi ovde sa nekim ralogom a prvi je Skidanje sa foruma, to je tako htjeli mi to prihvatiti ili ne to je istina 100%!
E recimo u tvom slucaju kao sto se i vidi iz prilozenog par hiljada Downloada to je normalno da ces forum da zavolis i da se nastavis druziti i dalje jer si dosta koristi to jeste Hajra vidio od foruma!
Ja se slazem sa organizacijom da se ovi bez korisni koji samo skidaju da se banuju jer oni su tu samo radi interesa nista vise!
Znaci skidaju do granice za Downolad i onda ko nas sisa kasnije sta ga briga za komunikaciju na forumu!
Ja sam se prvi registrovo na forum jer mi je trebalo nekih semplova ali recimo sada mi je jako zanimljivo se druziti sa vama jer se dosta komplikacija i problema upravo rijesava na ovom Saitu!
Nemam puno vremena ali svaki dan par pola sata provedem na forumu jer volim da pomazem ljudima sta cu takvi smo mi Krajisnici ali ne volim folere i ulizice vvvvvvvvaaaaaaaaaoooooooo kako sam elergican na takve!!
I to sto kazu da su na catu ovijek isti ljudi to je 99% tacno to treba promijeniti evo kako!

Recimo treba uvesti 200 postova i onda Download pa da vidimo ko i kako ce onda da se ponasa pa nebi nas bilo svega mozda za citav dan 20 i to bili bi oni standardni koji vec imaju prava na Download!

Ma ne znam sta vise reci vec mi je pritisak od takvih skocio na 200.

Veliki Pozdrav!
ado_rado je offline   Reply With Quote