Sto se tice korisnog vezbanja....Korisno vezbanje shvatam pod to da kad sednem da vezbam pod br1. Ne razmisljam o tome kako cu kasnije sa drugovima na pice,fudbal,da vozim motor i td....Znaci sednem da radim i razmisljam o tome..
Pod br. 2: Vezbanje nemoze biti vezbanje danas cu da vezbam 47min. 52sec.
Toga u muzici nema..Sad ces ti da vezbas 10 min. lestvice,pa ces posle da vezbas 12min. razlaganja...Nema toga..Ja resim da vezbam i danas postavim neki cilj u glavi da cu da navezbam neki forspil..i onda sednem i vezbam..
Vezbam tako sto sviram u sporom tempu,bez brljanja trilera,bez pogresnih tonova...Jednostavno sednem vezbam u sporom tempu,mislim o tome...I onda kad vidim da je u tom tempu OK. onda ubrzavam polako i tako sve do pravog tempa..Naravno ne mozes za jedan dan da naucis 100 forspila,50 kola i td. isto da i navezbas..Nego jedan dan vezbas 5 do 10 kompozicije,pesme,kola i td. i to je to..Moje vezbanje se svodi na 6h... i to 2x po 3h...Posto je logicno da ti posle 3h padne koncentracija,i da sve sto sviras kao i da ne sviras.. Pa onda prosetas pamet,i nastavis dalje...To je ono sto je za mene korisno vezbanje..Mozda i nisam u pravu..ali ja tako shvatam..
PozZ.. Nadam se da sam nekome pomogaoo..