Videti jedan post
Star 16.03.2012, 21:20   #48
Arter
Vredan član društva

Arter's Avatar

Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
Arter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav, opet dizem temu. Sve mi radi uredno, ali procitao sam gdje je kolega Tranzit napisao za patch i lsb. Pa molim ako mi neko moze rec kako to napraviti, znaci ja otvorim omb i u njemu iscitam patch i lsb i u hypersonicu ima gm patch, tu stavim instrumente koji su navedeni kao patch u omb, ali lsb nemogu unijeti. Desni klik na kanal u hypersonicu ima CC9 i tu postavim broj koji je pod lsb u omb ali tamo u Hypersonicu je taj broj ali nije nista uz njega vec sam broj, tako npr kada stavim patch na deseti kanal koji je u omb nije zvuk drumova, ok tu ubacim neki drugi drum set, ali opet budu drugaciji instrumenti ne kao u stilu. Takoder, dali treba oznacavati i takt za kanale, jer tamo u omb vidim da je npr 4/4 i tako stavim vamo na svaki kanal. Dali postoji neki nacin priko kojeg hypersonic moze vuc sam instrumente bez da ih tako sam stavljam?
Te takoder jos nesto, kada u vsampler stavim asio4all, u hypersonic isto nece da radi vec samo jeddan jer asio4all daje samo jednome vst-u izlaz, znam da je to moglo raditi na XP-u ali sad na win 7 neznam kako ide da vise vst-ova koristi istodobno asio4all na integriranoj zvucnoj.

Ima puno pitanja tu, ali nadam se odgovoru nekoga, jer stvarno mi je vazno, da mogu vjezbati dok sam u zagrebu na faksu i imam samo tu midi keystation, a yamaha mi je u splitu. Hvala unaprijed svima.

lp, Božo