hvala jos jednom... tako sam i mislio... Imam jos jedno pitanjce u vezi objasnjenja oko pravljenja duplih ritmova... nadam se da nisam naporan... Naime, upustio sam se u ovu avanturu, sastavio 16 ritmova u 8 grupa po dva, i poceo prema vasim uputstvima.
Prva gruba Rumba i Begin... iz oba ritma sam hteo da uzmem Basic tako da mi u novom ritmu bude Basik (Basic Rumbe) a advanced(basik begina), prvo sam obrisao advanced original iz rumbe i tu nije bilo problema, a on se javio kada sam pokusao da bubanj (ADR) iz begina prebacim u advanced rumbe. Mislim da je problem u koraku
"-tamo u gornjem redu pise From 1 1 000 i neka tako ostane
-okrenemo tockic,prvi s lijeva da obiljezimo u plavu boju drugi red TO(nemojte ovo zaboraviti.Svaki put se ovo radi.)"
sve je tako i pise to sto treba ali u polju ispod TO neznam sta treba da stoji a stoji 3 1 000 a u rumbi sam negde video da stoji 5 1 000, pa mi mozda to pravi problem.... Znaci kad zavrsim postupak i ukljucim rumbu Advanced nista se necuje... dali slucajno neznate u cemu je problem i kako bih mogao da ga resim?
|