@sejox naravno druze da se ne ljutim....sto bi se ljutio?

nego koliko sam te razumeo i koliko sam dosao do zakljucka, zelis da kazes da postoji samo jedan prelaz (FILL IN) koji mozemo da uradimo za po jedan ritam, i to je donekle tacno, ali donekle i ne....Evo zasto...Uzmimo primer gore Begin i 7/8 na drugom user mestu....Kada smo zavrsili onaj gore deo gde se ubacuje deo ritma na deo drugog kao sto sam opisao da ne bi sad opet sve ponavljao, i kada smo dosli do dela kada treba da uradimo prelaz odnosno FILL IN za ta dva ritma, onda tu dolazi problem, jel tako?E sad, kada smo mi izabrali deo ritma....primer: iz 7/8 smo izabrali da uzmemo VARIATION i VARIATION&ADVANCED i postavili ga na drugo user mesto gde je Begin....I dobili smo ovako: kada nesvetle lampice, odnosno kad je ORIGINAL, radi ritam Begin, i da kada upalimo samo ADVANCED da nam takodje radi ritam Begin, ali malo "bogatija" varijacija kao sto si rekao, a da kada svetli samo dugme VARIATION da nam radi 7/8, a kada svetli zajedno VARIATION i ADVANCED da nam takodje radi ritam 7/8 samo malo "bogatiji"....E sad, tu u problem dolaze prelazi jel tako?Po tvom misljenju, mozemo da uradimo samo jedan FILL IN za Begin odnosno FILL TO ORIGINAL i jedan prelaz za 7/8 odnosno FILL TO VARIATION....E sad, to donekle jeste tacno,a donekle ne....Evo zasto....Kada smo kopirali prelaze iz one opcije DIVISION ako se secas gore i izabrali FILL_VA ili FILL_OR, klavijatura je automatski zapamtila prelaz za FILL TO ORIGINAL i FILL TO VARIATION, ali ceo....Da ne komplikujem sad, evo o cemu pricam....Kada smo sve ovo sredili kao sto sam gore opisao, i kada uradimo FILL IN TO ORIGINAL uradice normalno prelaz i posle toga krenuce ritam Begin, a kada uradimo FILL TO VARIATION, takodje ce uraditi normalno prelaz i nastavice ritam 7/8, ali tu postoje i jos 2 skrivena prelaza, odnosno FILL IN-a....Evo gde se nalaze....Kada nam svetli samo dugme ADVANCED i kada uradimo FILL IN, to je sasvim drugi prelaz, i uopste nije onaj isti kao kada uradimo kada ne svetle ni jedne lampice....Nadam se da razumes o cemu pricam....Probaces, pa ces videti i sam....Znaci....Za Begin ima 2 prelaza i za 7/8 ima takodje 2 prelaza....Kao sto sam i rekao: kada nesvetle ni jedne lampice (ORIGINAL), to je ritam Begin, i kada uradimo FILL TO ORIGINAL, odradice ritam i nastavice se normalno ritam, ali kada svetli ADVANCED na kome se takodje nalazi ritam Begin i dok svetli mi uradimo FILL TO ORIGINAL, to ce biti sasvim drugi i odgovarajuci prelaz za taj deo, sto je dobro....Znaci nista maltene ne gubimo, ali tu je jedan malo zamoran posao a to jest: kada sviramo normalno (ORIGINAL i nijedna lampica ne svetli) i hocemo prelazom (FILL IN-om) da predjemo u ADVANCED odnosno malo "bogatiju" varijaciju ritma Begin, to cemo morati da uradimo tako sto cemo u isto vreme pritisnuti dugme ADVANCED i FILL TO ORIGINAL (ili prvo ADVANCED pa onda FILL TO ORIGINAL, ali veoma brzo posle ADVANCEDA da se to nebi primetilo), i on ce uraditi sasvim drugi prelaz i nastaviti da svira u ADVANCED....Isti je postupak, samo obrnutim redosledom i za prelaz FILL TO VARIATION....Znaci kada nam svetli samo VARIATION, svira nam 7/8 i kada uradimo FILL TO VARIATION, on ce normalno uraditi prelaz, ali kada zelimo malo "bogatiji" 7/8, onda cemo kao gore kod Begina samo drugim redom - pritisnuti u isto vreme ((ili prvo ADVANCED pa onda FILL TO VARIATION, ali veoma brzo posle ADVANCEDA da se to nebi primetilo) i on ce nam onda uraditi sasvim drugi prelaz, a ne onaj isti kao normalan....Jeste malo zamoran posao, ali sta ces....

Probaj ovo, pa mi javi....Bas me zanima da li si na ovo mislio.... Pozdrav