@acakasper
Kolega kasper, sve si kontra napisao.

Jedino da mixer ne treba na pojacalo moz da prodje a i ne mora. Ako se pojacalo ne greje ko sto se vecina novih ne greju, mozes i na pojacalo, nema da fali.

Ostalo sto si napisao ili sam ja nesto propustio ovih godina ili nece tako moci.

Ne zameri ali pobrkao si nesto.
Snagas se pali zadnji, to je pravilo.
Potrebna su ti dva kabla mikrofonska (trozilna tj. balansirana). Kablovi na jednoj strani imaju muski a na drugoj zenski kenon. Mfxi8 ima kenone na izlazu (muske), Macrotech takodje kenone na ulazu (zenske). Ako ne pravis sam, trazi u radnji dva mikrofonska kabla sto kraca. Uzmi da su razlicite boje radi lakseg povezivanja.
Na Mfxi8 ih bodes u MIX OUT, u macrotecha u INPUT i to je sve.
KAd resis sve gainove propisno na Mfxi8, obojis sve kanale po zelji, pregledas opet gainove, onda snagas do kraja, na kanalima maximalno do nule a master slobodno koliko ti treba sve dok ne pocnu da se pale prve crvene na vu-metru. Pogledaj i snagas gde se nalazi sa njegovim diodama ali mislim da ce to biti ok i ovako, bez gledanja.
I obavezno procitaj upustvo za mixer, snagas i kutije koje imas, naucices puno.
Ne pravi egzibicije sa Mfxi8 da vodis signale otamo-navamo. Koristi samo te izlaze i eventualno mono out ako napajas drugo mono pojacalo ili mono woofere. Aux za eventualni monitoring. Sve ostale izlaze i varijante zaboravi.
I upustva obavezno...
Pozz i srecno sa novom ekipom.
Hihihi, i ja naseo, ko mlad majmun.

Pa sto administratori ne zakljucaju ovo, kakva je ovo neozbiljnost da se ovako pecamo ko ludi?