Videti jedan post
Star 06.04.2012, 00:00   #4
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Razumem ja tebe druze, ali bas sam zato napomenuo....Sa leve strane ekrana nam pise UP1 kao sto sam gore napisao, i kada ukljucimo EQ, nemoze da se menja leva strana gde su ritmovi, jer je izabrano UP1....Isto tako nemoze i kad je UP2....UP1 i UP2 su desne strane i nikako se ne mogu menjati podesavanja ritmova sa njima, a to mozes videti i sa desnoj strani ekrana gde pise da je izabrano "RTIME", sto pretpostavljam da znas sta znaci....Da je izabrano drugo odnosno "ARRNG" sto je skracenica od ARRANGER i leve ruke, onda bi to bilo sto si ti rekao....Neznam bas sad tacno na koju vrstu podesavanja je mislio kolega, ali moze uraditi ovo:
- F1(mixer) pa onda na UP1 i UP2 sa tockicima podesavati kakav zvuk zeli i sve ono iz mog prethodnog posta da ne ponavljam sad....Ima tu opcije (VOLUME,PANPOT,REVERB,CHORUS i DELAY)
Onda takodje moze i equalizere da podesavas ovako:
- F1(mixer) pa onda F4(effct) i dugmetom PAGE spustiti dole dok nam sa leve strane ekrana vertikalno ne pise broj 4....Tu nam izlazi deo EQUIALIZER i tu ima raznorazne opcije podesavanja....
- I na prethodnim stranama 1,2,3 pre ove cetvrte se takodje nalaze mnogobrojne opcije za podesavanja....Pogledaj, menjaj, kombinuj i nadji ono sto ti se svidja....Pozdrav
ktisljar (06.04.2012)