Videti jedan post
Star 12.04.2012, 23:32   #10
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ljudi ne sumnjam ja u Vase predloge, meni je sad i bitno da prodam mog Rolanda. Neznam koliko bih mogao da trazim, sta sad kaze trziste, koliko je cena ovog instrumenta. Jedino me brine da je rad kod E50 mnogo prakticniji, i da je u RealTime-u mnogo bolji za rukovanje od GW8. Sto se tice zvuka pretpostavljao sam da je GW8 kvalitetniji. Ja sam na E2 navikao da mi u jednom programu bude slozen jedan ritam sa podesavanjima, i 8 boja, koje vrlo brzo mogu da pozovem, e sad smetalo mi je sto kad iskljucim dinamiku to vazi za sve instrumente, a meni dinamika ne treba za harmonike, sax, ali mi treba za klavire, stringseve... Dalje, portamento, nemoguce podesiti samo za jednu boju, distorziju itd. Prosto me to izludjivalo, nadam se da sve to moze na GW8. I da, da li mogu da kombinujem udaraljke u bubnju kod GW8 (noga iz jednog seta, dobos iz drugog), pa da recimo podesavam dobos da se cuje "dublje", "plice"... Pa recimo EQ na bubanj samo, pa recimo samo na bas, pa onda na ceo ritam, da li je to moguce na GW8?
calevh je offline   Reply With Quote