Videti jedan post
Star 13.04.2012, 12:45   #12
dmmacak
Kao kod kuće

dmmacak's Avatar

Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
dmmacak befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Au momci svaka cast. Prvo da se zahvalim majstorima pa da malo objasnim zasto bih hteo to sto sam pitao. Prvo za efekte, mislio da spojim midi B out u midi A in i podesim da partovi iz stylea salju midi signal na song partove, posto na song partove mogu da stavim vise razlicitih efekata. Zato sam hteo da ubacim sysex podatke u style koji ce menjati efekte u song partovima preko midija. A ovo vezano za slanje korgovih sysex poruka iz yamahe, nisam prvo hteo da objasnjavam, posto imam tr-a i tyros 2 a kad sviram ,nazalost, dosta transponujem pa mi je to veliki problem. Jer kad transponujem tyrosa onda moram i tr-a, i to rucno, posto ne moze nikako da se namesti da iz tyrosa posalje poruku za transponovanje, a to veoma sporo ide. A desi se i da zaboravim da vratim transpose na korgu pa tako pocnem pesmu i ispadne katastrofa. E zato sam mislio da napravim songove sa sysex podacima koji transponuju obe klavijature u isto vreme. Svatam i ja da je sve ovo mnogooo komplikovano ali sta cu kad hocu da iskoristim sto vise mogu, posto za nesto novije nemam para.
dmmacak je offline   Reply With Quote