Videti jedan post
Star 13.04.2012, 13:16   #13
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tako i treba... da iskoristis instrument do kraja... da ne kazem do jaja. Moze sve sto si zamislio, moze i nemoj niko da te ubjedjuje da ne moze, ko god ti to kaze... jednostavno lupa. Moze i to slanje style partova na song trake, to sam radio i to ide bez problema. Ama to si ti momce duboko usao u materiju. Moras da imas na umu da moras napraviti odgovarajuce midi setupove za koristenje sa ritmom i za koristenje sa midi fileom... inace sve ce da funkcionise kako si zamislio pod uslovom da zadas tacne sys ex u headeru stylea. Doduse nisam to radio na Tyros 2 nego mnogo prije na PSR9000 i tu je to islo ko podmazano. Nisam testirao sa Tyros 2, pa ako Yamaha nije ugradila neke filtere (sto je znala da uradi bez ikakve potrebe kao sto je bio slucaj recimo, kod PSR3000, S910, S710 da kad si u style modusu, sequencer ne salje nikakve podatke iako pozoves song, sto mi je napravilo silne probleme kod nekih konfiguracija koje sam pravio), onda nece biti problema ni kod Tyros 2. Ima tu jos metar nebuloza koje se daju uraditi na Yamahinim aranzerima sa sys ex podacima.
tranzit je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post:
dmmacak (13.04.2012)