Malo je glupo da navijam za GW8 posle onoga sto je napisao kolega Nesaband,ali evo....
Mislim da i sam znas da sam ja imao E2 pa sam sa njega presao na GW8.Sto se tice punoce i sirine zvuka tu si apsolutno u pravu,E2 je iznad GW8 i E50....ALI...ima dosta nedostataka poput nemogucnosti pravljenja ritmova u klavijaturi kao i brzo biranje ritmova(dva najvaznija nedostatka)Ovo ti je na GW8 reseno odlicno,vec sam pisao imas 10 boja u Favoritu ispod svake boje razlicit ritam.Sa dva klika menjas jedan od tih deset ritmova i imas uvek na raspolaganju deset boja sa razlicitim efektima...I tako puta deset...
Gw8 ima jedan efekat za ritam sekciju,to moze da bude ekvilajzer,vah,distorzija vec bilo sta ti odredis i moze da se primenjuje na jednu dve ili vise traka u ritmu.Imas i dvopojasni master ekvilajzer kao kod G800,1000...Plus dodatne efekte na Upper i Lower koji mozes da koristis kao Upper2..
Na E2 imas 200 performansi na GW8 128,ali GW8 ima i Favorite Performanse-100 i Favorite Tones 100.Favoriti sluze za brzo biranje i oni predstavljaju samo redosled Postojecih Performansi kojih ima 128.Dakle u Favoritima ne programiras peformanse vec samo njihov redosled u Banci..
Imao sam prilike da probam E50,dzaba editing kad nemas pocetni kvalitet koji bi da editujes..na stranu boje koje GW8 ima a E50 ne...
Da skratim,Gw8 se jos uvek proizvodi a E50 vise ne i moj glas ide za GW8...
p.s.Najbolje je da procitas sve sto sam pisao o GW8 u mojoj temi Demo snimci i bice ti jasnije.
@Morison
Sada sam procitao,nisi u pravu,uz upotrebu Program Change opcije na GW8 mozes da kombinujes u jednoj traci razlicite setove,mislim da to moze i na E80,cini mi se da je kolega milancheshow to radio..
Promijenjeno od Boban010 (13.04.2012 u 15:01 sati)
|