Videti jedan post
Star 29.11.2007, 18:54   #30
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

daleko od toga da nisi u pravu sto se tice tvog iznosenja nego me iritiraju price uvek iste sempler, terca....meni licno nije potreban sempler u ritam masini, imao sam davno taj korg i3 jos kad se pojavio bila mi je zamena posle rolanda e86, to je bio sound do j.... ali imala je mana dosta sto se tice user stilova 4 + kartica 4 ali za to vreme sve se isprogramira i pamti u sebi uh spas od muka na svirci tipa kratkog prekida u naponu nema ucitavanja, manja, laksa, kvalitetnija u svakom pogleldu al ritam masina kao igracka, i tu se osetila razlika izmedju rolanda i korga, posle sam je prodao i kupio is40 nisam se zadovoljio, pa is35 ista masina i na kraju i30 sve isto samo u drugoj kutiji sa nesto prosirenijim mogucnostima i tu je kod mene korg zavrsio karijeru sto se tice ritam masine, imao sam i wk4 u medju vremenu i wx2 pa sx2 pa wk8 i ketron x1 pravo da ti kazem jedino mi je zao sto nema ketrona u srbiji da se kupe novi nikad nebih drugi aranzer kupio pojavom ketron x1 na trziste koliko se secam 95-96 bila je cudo i ne prevazidjena sto se tice sounda i mnogo toga... al da su ruzni rzni su do zla boga al i radi, tako da ritam masina roland ili ketron ostalo ne volim licno. Yamaha je uvek isto isla ispred konkurencija pa sto je 9000pro povucen iz prodaje posle 3-4 meseca. Hm ubi konkurenciju videli su sta su uradili izbacili aranzer ispred vremena, mada mi je u ovom trenutku jedini favorit T2 ostalo off. pozzzz
RadeKOKI je offline   Reply With Quote