Videti jedan post
Star 18.04.2012, 12:01   #143
veselinovicvs
Vredan član društva

veselinovicvs's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
veselinovicvs befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hm ne mogu a da se ne prikljucim temi...Sviram aranzer jos od 90-ih i svasta mi je proslo kroz ruke(ne sve ali sam svasta svirao)i moja konstatacija je da se slazem u potpunosti sa SAVOBOND-om.KORG po meni ima sve ali i zvuk koji nekako "prsti" na ozvucenju i guzva u "orkestru" a radim na kvalitetnoj mixeti i zvucnicima i sve sam pokusao...Razni setovi namestanje gore-dole ali uvek ista prica.Neso...Imao sam prilike probati i GW8 i BK5 i nikako se ne mogu sloziti da radi isto kao AUDYA...NE KAZEM!Ne radi to lose ali mislim da te sprave ne mogu ici u jedan kosh jer ja sviram(posle svih aranzera i silnih menjanja i doplata i gubitaka pri svakom menjanju kl.)KETRON XD3 modul aranzer iz 2002god.!!! i ovog momenta POTPISUJEM ako treba da bolje radi nego PA2X na zivoj svirci a nije sempler!!!Naravno nema opcija kao PA2X ali nisu mu ni potrebne.Bio bih neizmerno zahvalan da mi je neko mogao dati savet pre 7-8god(pre pocetka ere PA serije)da uzmem KETRON i da zavrsim gadjanje na duuuuzi period a ne malo-malo pa menjaj,doplati namestaj,vijaj zvuk i na kraju razocaranje.Moram i da spomenem da ovaj moj modul nije editabilan kao KORG-ovi aranzeri u toku svirke sto znaci kod kuce uradis sta ti treba i cepaj na svirku.NE ZELIM da dodajem ulje na vatru ali to je cinjenica da su KORG-ovi aranzeri rasprostranjeniji jer vecina voli kad kupi spravu da skine setove sa interneta ili kupi ubaci i svira...Naravno lakse je ali zar nije lepse kada covek malo sedne pa napravi nesto svoje???Vecina KORG-ovih korisnika zvuce identicno i ne vidim logiku "KUPICU KORG-a I UBACICU YAMAHINE ILI KETRONOVE BUBNJEVE" ili neke druge...Nemam zelju nikoga da vredjam svako ima pravo na svoje misljenje i molio bih da probate sprave uzivo na svirci a ne da ih ocenjujete na osnovu snimaka.
veselinovicvs je offline   Reply With Quote