Ta filozofija mi je jako poznata "Saslusacu svacije misljenje al priznajem samo svoje".Ja apsolutno nisam ironican niti zelim da to budem,a da sam pristrasan-JESAM i to sa razlogom jer se meni Ketron svidja vise od drugih aranzera a probao sam ih sve pre nego sam se odlucio za Audyu 5.Ne daje se toliki novac tako olako zar ne?I na kraju krajeva ja samo iznosim svoje misljenje i ne zelim da diskutujem oko toga,a recenzija meni nije potrebna jer klavijaturu vec imam i necu je menjati sigurno vec je potrebna ostalim kolegama koji su u dilemi sta mogu da ocekuju od Audye pa bi im vi kao strucnjak svojom recenzijom sigurno pomogli u tome.Ja za to nisam strucan,samo sam jedan muzicar koji se oslanja na svoje usi i znanje.A na kraju krajeva ni jedan aranzer nije savrsen,zar ne?
Sve najbolje.
Dodato:
I jedna informacija iz nezvanicnih krugova
Ketron je trebao da izda novi update za Audya aranzere posle ovogodisnjeg Musikmesse sajma koji je bio od 21 -24 marta da bi pobolsao postojeci operativni sistem i odklonio greske kojih ima u postojecoj verziji softvera,ali im je neko na volseban nacin debelo popunio racun da ga ne bi jos objavili!!!
Sta je svrha toga i ko li bi to mogao da bude????
Jos jednom pozdrav svima i kupite sebi klavijaturu koja licno vama odgovara.
Promijenjeno od gerag (21.04.2012 u 18:44 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|