Videti jedan post
Star 21.04.2012, 18:26   #4
gerag
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
gerag befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ta filozofija mi je jako poznata "Saslusacu svacije misljenje al priznajem samo svoje".Ja apsolutno nisam ironican niti zelim da to budem,a da sam pristrasan-JESAM i to sa razlogom jer se meni Ketron svidja vise od drugih aranzera a probao sam ih sve pre nego sam se odlucio za Audyu 5.Ne daje se toliki novac tako olako zar ne?I na kraju krajeva ja samo iznosim svoje misljenje i ne zelim da diskutujem oko toga,a recenzija meni nije potrebna jer klavijaturu vec imam i necu je menjati sigurno vec je potrebna ostalim kolegama koji su u dilemi sta mogu da ocekuju od Audye pa bi im vi kao strucnjak svojom recenzijom sigurno pomogli u tome.Ja za to nisam strucan,samo sam jedan muzicar koji se oslanja na svoje usi i znanje.A na kraju krajeva ni jedan aranzer nije savrsen,zar ne?

Sve najbolje.
Dodato:
I jedna informacija iz nezvanicnih krugova

Ketron je trebao da izda novi update za Audya aranzere posle ovogodisnjeg Musikmesse sajma koji je bio od 21 -24 marta da bi pobolsao postojeci operativni sistem i odklonio greske kojih ima u postojecoj verziji softvera,ali im je neko na volseban nacin debelo popunio racun da ga ne bi jos objavili!!!

Sta je svrha toga i ko li bi to mogao da bude????

Jos jednom pozdrav svima i kupite sebi klavijaturu koja licno vama odgovara.

Promijenjeno od gerag (21.04.2012 u 18:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
gerag je offline   Reply With Quote