Videti jedan post
Star 21.04.2012, 18:47   #5
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@gerag
Nije u pitanju nikakvo misljenje o instrumentu vec samo fakti. Nikakvu namjeru nemam da dajem bilo kakvu recenziju o Audyji, a da si pazljivije procitao taj moj post vidio bi to odmah i sam. Nemam volje da pisem duge tekstove ako bas ne moram, a taj o Bugovima kod Audyije bi bio dosta dug. Kazes da nisi ironican a i ne poznajuci me, pa i ne procitavsi bar dio od tih mojih 1400 postova, pa i ne zapazivsi skoro tri stotine zahvala koje sam dobio za pomoc ili savjet koji sam dao kolegama, nazivas me teoreticarom bez argumenata koji nece biti pozvan na izbor za mis kao clan zirija, sta god to trebalo da znaci. Meni nije jasno, mozda ce nekome biti pa ce mi razjasniti tu ironiju. Diskutujemo o instrumentu iznoseci cinjenice a u cinjenice nikada ne spada da li se nekome jedan instrument "svidja" ili ne. To je totalno nevazno kao cinjenica za ostale koji bi da steknu nekakvu sliku o instrumentu. Kazes da ne zelis da diskutujes vec samo iznosis svoje misljenje. Forum je mjesto cija je jedna od osnovnih funkcija upravo diskusija. Kazes da nisi strucan da pomognes kolegama u vezi sa Audyjom i da bih ja kao strucnjak, to svojom recenzijom o Audyji mogao. Samo jedan post ranije mi pises slijedecu recenicu: " Vas kolega Tranzit "Teoreticaru" necemo zvati kao clana zirija za izbor za mis jer vam je ukus totalno los i neargumentovano potkovan". Meni zaista nista nije jasno, ko koga , u sta i za sta. Mislim da je ipak najbolje da ne "diskutujemo" vise.

@nikadvisekorg
Kojeg modela ? Znas da ih ima bulumenta.

Promijenjeno od tranzit (21.04.2012 u 18:49 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote