Videti jedan post
Star 22.04.2012, 13:39   #186
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Audyu nisam dovoljno svirao, samo par sati testiranja. "Preskakanje" koje se čuje i na snimku, za mene bi bio problem. I to veliki. Tim više, ispravka još uvijek nema, a i ne zna se kad će. Da li postoji još štogod, ne znam, a i bolje da je tako. Međutim, nema razloga da sumnjam u izjave Tranzita koji to tvrdi i ja mu za razliku od tebe potpuno vjerujem.

Da mene netko pita, što nije u redu s T4 rekao bih to bez ustezanja. Pa nisam se oženio za nju da ne želim vidjeti njene mane . Za primjer, radi se o jednom ugrađenom ritmu kojemu su dvije varijacije potpuno identične. Smiješna ali istodobno nebitna stvar. Zatim, tu je mehanizam koji isključuje ACM I SYNCSTART nakon rada i izlaska iz STYLE CREATORA (obrađivanje ritma). Potpuno glupo pogotovo stoga jer su ACM I SYNCSTART predhodno bili uključeni, a i logično je da nakon kreiranja ritma želiš isti i isprobati. Koliko vidim i Korg je imao isti bug pa su ga ispravili. Pa recimo, kada se kopira neki PART iz jednog u drugi STYLE, ostaje efekat od onog prvog, zamijenjnog PART-a. Nema smisla jer ponekad vrsta efekat potupno izmjeni strukturu sounda.

Eto, to su nedostaci koji me smetaju na T4. Znam da nije vezano uz ovu temu ali htio sam pokazati o čemu se zapravo radi, čisto za usporedbu. Zato bi bilo dobro da od korisnika Audye čujemo što ih smeta, na što imaju primjedbe. Jer kažu ljudi, "sama hvala niš ne valja".

I još mala dopuna i info. Na ovoj temi sam samo zato jer me Audya zanima kao klavijatura. Kada sam prije godinu dana tražio zamjenu za svoj stari i umorni KN7000, bio sam u dilemi između nje i Tyrosa. Novi Korg još nije izašao, Roland na žalost nije imao ništa interesantno za mene, a meni se "žurilo". I odabir je pao na Tyrosa iz samo jednog razloga. Predhodnici Audye su pokazali da ova firma ima velikih problema sa software-skim(koja deklinacija )rješenjima. Da mi je bilo suditi samo po soundu, onda bi vjerojatno Audya bila moj izbor.
casper je offline   Reply With Quote