Videti jedan post
Star 24.04.2012, 02:43   #10
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hahahaha... teorija ili ne ali kako rece, u pravu sam jer to sve stoji i to ultrastabilno.
Dodato:
To su samo objasnjenja zasto to sto se cuje sa Ketron Audyje nije u ravni sa kvalitetom konkurencije. Nema tu nikakve filozofije, to su cinjenice koje imaju iza sebe argumente. Naravno da ce onaj ko ima ogromno iskustvo u odredjenom domenu da to projektuje i na svoje nove instrumente i naravno da nece za svaki svoj novi instrument da pravi recimo nove DA konvertere vec ce upotrijebiti one koji su se potvrdili u uredjajima kod kojih su bas oni najvaznija karika. Isti slucaj je i sa efektima. Nece ni Korg, ni Roland a ni Yamaha da projektuju novi Effect DSP kad vec imaju odlicne iz svojih efekt uredjaja. To smanjuje troskove a garantuje kvalitet. Prosto i jasno.
Dodato:
Iz istih razloga i ukupni sound Audyje ti Marko ocjenjujes kao dosta los sto on u sustini i jeste jer nedostaje opet ono iskustvo, ovoga puta u izgradnji ozbiljnih sound chipova a nedostaje i profesionalnost i dosljednost u obradi samplova (svasta nesta se tu cuje, kojekakvi artefakti, necisti loopovi...) a i sama sinteza na kojoj bazira Audyja je vrlo jednostrana i prosta. Sa njom se i ne da odraditi nista posebno pa taman da je sample ROM i dva puta kvalitetniji. Ketron se u Audyji u sustini i nije predaleko odmakao od svog SD2 i SD4. Dadato je nekoliko sounda i audio loopova i to je sve. Ovo potvrdjuje i snimak koji je gerag postavio a casper mu pomogao oko toga. Prvo je sam snimak u mono tehnici pa se i ne cuje mnogo sta sto bi bilo potrebno da se cuje da bi se dala neka realna ocjena, pa onda su svi solo soundi toliko razmazani delayom da to vec ide na nerve, onda sve te zujalice su toliko vec izrabljene da se u medjuvremenu mogu cuti sa svakog ubogog instrumenta i na kraju, sa izuzetkom dva-tri sounda, sve ono sto se culo moze se cuti i na Ketronu SD4. Za sta oni traze 3.750 eura ostaje tajna za mene.

Promijenjeno od tranzit (24.04.2012 u 09:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tranzit je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post:
nikadvisekorg (24.04.2012)