Videti jedan post
Star 26.04.2012, 03:25   #2
nesha
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 10.01.2009
Mjesto: Canada
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Fender Stratocaster American Special, Roland GR-55, Korg M50, Yamaha PSR-A2000, KORG PA600QT
nesha befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja imam PSR-A2000 sa Balkan Expansion pack pa cu probati da ti pomognem.
Prvo, da li je Expansion pack skinut online? Ako jeste onda je u zip formatu (kompresovan file). Moras prvo da unzipujes taj file u root direktorijum na USB sticku. Formatiraj USB stick i onda unzipuj expansion file na USB. Nema potrebe da se kreiraju nikakvi dodatni folderi na sticku nakon formatiranja.
Ako si sve tako uradio a opet nece onda postoji mogucnost da imas los USB stick. Jedan moj prijatelj je imao dva stara USB sticka i oba su bila sa nekom greskom i kad je kupio nov sve je bilo u redu.
Moj savet je da nabavis dobar 2 Gb USB stick i da ga prvo formatiras sa Yamaha aranzerom a onda ga stavi u computer i unzipuj expansion file.
Meni se desilo da mi Yamaha nije prepoznala file jer sam formatirao USB stick sa computerom. Onda sam stavio USB stick u Yamahu i formatirao, zatim vratio u computer i unzipovao expansion file. Posle toga sam ucitao expanziju bez problema. Ako i dalje ne ide javi se na email pa cemo da resimo problem.

Nesha
nesha je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio nesha za ovaj koristan post:
SubSonic (26.04.2012)