Videti jedan post
Star 26.04.2012, 09:35   #239
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Milan$ Pokaži Post
Softverski aranzeri
Tako je Milane :Licno posedujem dva takva sistema za keje je ne samo Ketron nego svi danasnji sintovi samo igracka .Mogucnosti njega mislim da nece hardver aranzeri postici bar jos deset godina .Sve sto danas postoji u klasicnim aranzerima ovde je to kad pomnozis najmanje sa deset ali kao sto sam i reko sakuplja prasinu.Zasto? Sreca pa mi nije to zanat sa kojim se bavim da bi obezbedio svoj zivot nego samo ljep hobi .A zasto dva sistema ? Ima se moze se i Berni nebi u kuci drzao 5 Ferrarija sto mu trebaju .Zato i kazem da je najvaznije da je svako zadovoljan sa svojom spravom i da iz nje izvuce najvise sto je moguce .Dali se to svidi nekome ili ne nebitno .Najvece zadovoljstvo je kad ti radi sint da si sa njim ti licno zadovoljan i da ti zaradjuje hljeb a ako su pored toga zadovoljni i drugi onda si pobjednik.Sredjujte svoje sprave i izvlacite iz njih maksimum a kad imas mogucnost kupi nesto novo i kreni dalje od tu.
fico je offline   Reply With Quote