Videti jedan post
Star 27.04.2012, 14:02   #252
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Burli Pokaži Post
umjesto što branite Ketrona kao da Vam je kakva djevojka ili rod rođeni, postavite nam svoje demo snimke
Postavio je gerag jedan snimak Burli i to u ovoj temi, ama nesto je to bilo sramezljivo i totalno neubjedljivo. Da uporedimo kao ozbiljni ljudi taj snimak na primjer, sa tvojim snimcima ili snimcima kolege Bobana, pa sa Markovim snimcima i... zakljucak ce biti, bar kod onih koji na ovo sve gledaju neoptereceni predrasudama i "velikom ljubavlju", da je Audyja daleko od onoga kako je pokusavaju predstaviti pojedinci. Mogu da urade i par novih demo snimaka, kako ti rece, neka uzmu sebi vremena i specijalno se pripreme za to snimanje. Kako god im volja. Stojim iza svega sto sam napisao o Audyji (to moze odmah i da se cuje uporedjujuci taj geragov snimak sa snimcima gore navedenih kolega) ali ne vrijedi vise pricati, dosao je red na sviranje, mada mi se cini da ce od toga slabo sta da bude jer vidis da nam se savjetuje da odemo do prodavnice. Ne mogu se oteti utisku da tu nesto nije uredu.
tranzit je offline   Reply With Quote