Ja lično nemam tih problema da sam "vjenčan" sa Korgom ili bilo kojim drugim brendom! Sutra da se pojavi neki aranžer by Fudžijama a da meni odgovara uzeću ga i pri tome neću puno voditi računa šta kaže čaršija, tj. forumi.
Kolega @gerag mene zanimaju snimci i kako radi Audya, nemam mogućnost da "skoknem" do prodavnice i da je isprobam, slušajući razne prezentacije po netu sam stekao dojam da u startu sa fabričkim resursima zvuči bolje i "masnije" od Pa2 bar kad je pitanju aranžerski dio! Mišljenja sam da Korg u osnovi zvuči "plitko i tanko".
Međutim, ja u toku svirke koristim možda par fabričkih ritmova kojima sam samo promijenio bubanj i ubacio sempl pa je zvučna slika potpuno drugačija! Hoću da kažem kako imam prostora i mogućnosti da po svom ličnom ukusu i nahođenju kreiram kako će da mi zvuči klavijatura.
Prosto me zanima kako Vam radi Audya, ovo što sam slušao je iz Radićeve "kuhinje" i zvuči dobro i zanimljivo, ali nije valjda da će sad svaki Ketron da bude istovetan?
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
|