Videti jedan post
Star 27.04.2012, 21:44   #4
rocco
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 664
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
rocco ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Da samo mozes i da predpostavis koliko sam upoznat... ihhhaaaaa. Naravno da kvalitet sounda direktno i proporcionalno zavisi od sample contenta. Tu pricu koju ti pricas sam cuo bar desetak hiljada puta i to uvijek od ljudi koji sa ovom materijom nemaju posebnih dodira pa samim tim i nemaju pregled svih faktora koji su bitni u ovom domenu. To "legne" ili "ne legne u zvucnik" nema veze sa tim sto ti pises vec sa znanjem koje je potrebno da bi to sve "leglo". Pominjes "legendarnog" Korga T3, sigurno da je on u svoje vrijeme kada je izisao (1989. god.) bio "cudo tehnike" sa svojom AI sintezom i da je, ustvari ne on vec Korg M1 ciji je T3 nasljednik, ostavio traga u istoriji muzickih instrumenata ali obrati posebnu paznju na rijec "istoriji". Danas kada bi se pojavio na trzistu, ne bi ga niko ni primjetio. Nemam obicaj da karakterisem instrumente tim izrazima koje ti upotrebljavas (rupa) ali cu biti konkretniji, taj isti legendarni T3 bi danas bio jama.
ovoj prici nema kraja,ti jedno ja drugo,imas neki demo,studiski snimak ili bilo sta,hocu da cujem,interesuje me tvoje shvacanje oko zvucne slike......nije ironicno ili provokativno,ozbiljno bih hteo da cujem.....pozz
rocco je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio rocco za ovaj koristan post:
gerag (28.04.2012)