Cevap, kao da smo se "dogovarali" oko ovoga, pošto i ja radim skoro sve isto kao tebe
Isto koristim Behringer miksetu samo sa procesorom i aktivnim kutijama.
E sada, zavisi i od svirke - nekada ponesem i bas pojačalo, ali u svakom slučaju ne stavljam i ja kompresore. Tu mi je malo drugačija kombinacija i raspored, baš zbog basa, pa sam ja stavio bas gitaru i kick zajedno na trojci.
A i "desna ruka" mi je na L i R, koristim obavezno expression pedalu, a koristim ovde i efekte od samog PA, obično stavljam kao "C" efekat neki reverb, a kao "D" - kombinaciju od deleya i equilizera da bih malo "podigao i obogatio" ton. Na STS-zima, obično kada idu 3 boje, delim ih i panoramski L,R i centar.
A efekte od miksete koristim za mikrofone.
Inače, ne nosim dve klavijature. Puno vremena posvećujem detaljnom sredjivanju aranžmana, tako da mi je PA80 dobro podešen za sve muzičke žanrove, ali ipak najviše za narodnjake.
Ali u svakom slučaju, još jedan dobar solo sinti ne bi bio na odmetu :wink:
I tvoja kombinacija je više nego odlična, a još kada ubaciš i AKAI, e to će biti ono pravo :wink:
Pozdrav i reci još neki predlog ili komentar ako imaš oko svega ovoga, pa ću te posle pitati za savet za PA1X....