Videti jedan post
Star 28.04.2012, 14:21   #4
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

@Zeki@Veki band
Zveki moj dobri hvala puno na lepim recima pa se nadam da cemo se i ovog leta negde sresti i druziti i naravno neki Jagger i pivo kao sto nalaze obicaj

@daca91
Hvala kralju

@Milan$
Koristim i User,HD i plus sam kopirao preko fabrickih ritmova moje!Sto se preformanski tice ako radim neku boju original onda na nju stavim i stil koji mi ide uz tu pesmu i koristim ga iz preformance ali su mi preformansi sa ritmovima u gornjoj banci dok su dole samo boje i terce rasporedjene lepo redosledu i onako kako je meni najlakse da menjam sve to u toku svirke a da ne kasnim i ispadam iz svirke a naravno koristim i Song book i to dosta posto stalno ubacujem nove pesme pa ne mogu da popamtim tekstove dok ne odpevam neko vreme te pesme i ne udju u glavu!Sto se svirke tice uglavnom radim po klubovima i moja svirka traje 2,5 do 3h najvise i takav je uvek dogovor pre nego sto bile gde krenem da radim osim kad radim tezge naravno tu se oduzi svirka i po 7 sati mada u zadnje vreme me zovu kao gosta i onda odradim programski svoja dva bloka po sat i po,napravim atmosferu dobro naplatim i obicno padne neki bolji baksis !Miksam i zabavanjake i narodnjake,pop-rock,dance i slicno ali sve to naravno kao sto si cuo u ovom miksu gde se svaka pesma uklopi,nista ne odskace i naravno sto je vrlo bitno da ostane pozitivna atmosfera jer sve pada u vodu ako promasim pesmu!Posle naravno moram da podizem iz nova a to nije ni malo lako kad se ljudi smore . . . Na nekim mesta radim samo zabavnjake,pop-rock i mozda ubacim po neku pesmu tipa Daleko si od Lukasa i Ivane i slicno ali ima i odredjenih lokala gde mesam sve a ima i lokala gde pocinjem odma sa narodnjacima mada je sve manje takvih svirki jbg a znam i dosta sevdalinki posto sam sa podneblja gde se ta vrsta muzike oduvek slusala!Vidim da je narod poceo ponovo da trazi one dobre stare pop-rock stvari koje u stvari i jesu muzika sa nasih prostora i vraca se i dobri stari pravi narodnjak koji je jedno vreme malo pao u zaborav,valjda da ih je Grand vise sve ubio u pojam a i veliki je nedostatak ideja kod autora pa nesto i nema mnogo pravih pesama koje ostaju da zive . . .

Promijenjeno od Marco7 (28.04.2012 u 14:25 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote