Ides gore na projekat gdje inace ubacujes audio trake stereo/mono....Prva opcija,zatim izaberi Efekt kanal...Tu imas da izaberes da li da bude mono ili stereo...ti izaberes stereo...Bar ja tako radim kad je rijec o vokalima....Kad si to uradio pojavice se taj efekt kanal u mikseru u cubase kao posebna traka...Otvoris taj efekt kanal na ono e heheh ne zanm kako se to zove ali valjda znas na sta mislim

Zatim ubacis efekat koji zelis tu u tom prozoru s lijeve strane gdje pise insert efekt,pojacas ili smanjis koliko hoces itd..zatvoris taj kanal a i ne moras ako neces heheh.....Poslije otvaras vokal traku isto na ono "e" i tu u tom prozoru gdje ti je vokal ili sta vec jest ti je taj efekat na desnoj strani gdje pise send efekte otvoris i vidjeces FX1 npr.sve zavisi koliko si efekata tako ubacio i mozes da im dodjelis ime umjesto ovo FX1,FX2 itd znaci ako se radi o hallu ti napisi Hall isl.Radi lakseg orijentirunga....Valjda sam dobro ovo napisao mada ne znam da pisem upustva posto sam seljak za te stvari

Ako sam te razumio sta si htio i ako je to isto kao kod cubase 5,a mislim da bih trebalo biti isti postupak...Pozz