Gospodine "Tranzit" apsolutno se slazem sa vama u vezi vaseg poslednjeg posta gde navodite tehnicke karakteristike instrumenata o kojima govorimo i one jesu tacne,ali po meni "ISKLJUCIVO" samo na papiru koje navodi proizvodjac u svom propratnom katalogu od instrumenta!!!Ja tu superiornost prvenstveno u ZVUKU a zbog toga i kupujemo aranzere zar ne, apsolutno ne cujem uzivo-naprotiv?!?!?!?!Verujte mi bez ikakve trunke cinizma ili zle namere to govorim,govorim na osnovu onoga sto "CUJEM".Vi ste naveli prednosti Korga i Yamahe koji su ohoho puta veci i zastupljeniji brendovi u odnosu na Ketron dok suprotne niste pomenuli ali nebitno,zelim da nesto drugo kazem.
Izmedju ostalog kazeste:
"Ovo je bilo samo kratko poredjenje osnovnih specifikacija vodecih aktuelnih aranzera gdje je teziste stavljeno prevashodno na kvalitet sounda i najbitnijie osbine instrumenata i nikakva suhoparna teorija kako neko rece. Razlike su veoma uocljive, naravno ko hoce da ih uoci".
Da li biste bili ljubazni da nam konacno kazete ko je to poredio ukazete,pokazete ili okacite zvucni,video ili bilo kakav primer poredjenja i SUPERIORNIH razlika o kojima govorite da konacno "CUJEMO" ili "VIDIMO" to sto to tvrdite.Ja sam to vec u dva navrata ucinio za Audy sto ocekujem i od vas da uradite.Uverite nas da je Korg toliko superioran u realnosti znaci "LIVE" kao sto pise u prospektima.Jednostavno potvrdite to na takav nacin i ja cu vam se javno i od srca izviniti zbog svega sto sam ovde napisao i ako sam vas na bilo koji nacin uvredio,a naravno da cu odmah prodati Audyu i kupiti Korga pa3x koji je po specifikacijama koje su navedene apsolutni broj jedan od pomenutih aranzera.
Zelim vam sve najbolje.Odoh da sviram svadbu!!!
|