Videti jedan post
Star 30.04.2012, 12:27   #8
nikadvisekorg
AJ LAV KORG

nikadvisekorg's Avatar

Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
nikadvisekorg ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ma brljavi mi antivirus nisam kliknuo na reklamu, nego na sliku al nebitno....

efendija da li možda na svim tim ram modulima koje imaš piše koliko su nanosekundi? Jer ako su veće vrednosti klavijatura hoće da se ponaša baš tako kako ti opisuješ, tj. da "prskaju" semplovi, čak i ako su ram memorije ispravne. Mislim da 60ns (nanosekundi) treba da bi radila klavijatura kako treba. Ova treća slika memorije je mutna pa ne mogu da vidim vrednosti, ako je ovako kao što sam ti napisao, probaj da nađeš nekog ko ima bilo kakvog tritona, klasik, le, tr ili extreme, i zamoli ga da ti pozajmi memorije samo da probaš, znaćeš za sigurno da li je ovo što sam ti rekao.

Pošto tritoni uglavnom imaju po 32mb module slobodno ih stavi, pa1x ih poznaje kao 16mb.... tj poznaje 16mb na koliko je ograničen softverski, tako da nije bitno ako nađeš 16 ili 32mb samo da rade provereno kod nekog u klavijaturi.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od efendija80 Pokaži Post
Na sampling info mi pise sledece..
SAMPLES 506
DRUM SAMPLES 383
MULTI SAMPLES 22

Ram bank1
mono time 0s

Bytes 1218

Ram bank2
Mono time 165s

Bytes 15904822
Pazi ovako, tu gde je 0s je puna memorija, tj. ostalo ti je još 0 sekundi za semplove. Tu gde ima 165 sekundi, toliko imaš mesta za mono semplove otprilike, ili 15904822 bajta, tj malo više od 15mb praznog prostora ti je ostalo.....

e sad druga priča je što "pršte" semplovi, kao što rekoh probaj od nekog kolege koji ima pa1x ili bilo kog tritona njegovu memoriju pa ćeš ti se samo kazati....
Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Citat:
Originalno postovano od caka012 Pokaži Post
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Promijenjeno od nikadvisekorg (30.04.2012 u 13:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
nikadvisekorg je offline   Reply With Quote