Ma brljavi mi antivirus nisam kliknuo na reklamu, nego na sliku al nebitno....
efendija da li možda na svim tim ram modulima koje imaš piše koliko su nanosekundi? Jer ako su veće vrednosti klavijatura hoće da se ponaša baš tako kako ti opisuješ, tj. da "prskaju" semplovi, čak i ako su ram memorije ispravne. Mislim da 60ns (nanosekundi) treba da bi radila klavijatura kako treba. Ova treća slika memorije je mutna pa ne mogu da vidim vrednosti, ako je ovako kao što sam ti napisao, probaj da nađeš nekog ko ima bilo kakvog tritona, klasik, le, tr ili extreme, i zamoli ga da ti pozajmi memorije samo da probaš, znaćeš za sigurno da li je ovo što sam ti rekao.
Pošto tritoni uglavnom imaju po 32mb module slobodno ih stavi, pa1x ih poznaje kao 16mb.... tj poznaje 16mb na koliko je ograničen softverski, tako da nije bitno ako nađeš 16 ili 32mb samo da rade provereno kod nekog u klavijaturi.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od efendija80
Na sampling info mi pise sledece..
SAMPLES 506
DRUM SAMPLES 383
MULTI SAMPLES 22
Ram bank1
mono time 0s
Bytes 1218
Ram bank2
Mono time 165s
Bytes 15904822
|
Pazi ovako, tu gde je 0s je puna memorija, tj. ostalo ti je još 0 sekundi za semplove. Tu gde ima 165 sekundi, toliko imaš mesta za mono semplove otprilike, ili 15904822 bajta, tj malo više od 15mb praznog prostora ti je ostalo.....
e sad druga priča je što "pršte" semplovi, kao što rekoh probaj od nekog kolege koji ima pa1x ili bilo kog tritona njegovu memoriju pa ćeš ti se samo kazati....