Videti jedan post
Star 30.04.2012, 17:59   #34
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nije, opet me nisi shvatio. Kada se pojacalo nalazi u Bridged modusu drugi ulaz je potpuno neaktivan i ne smije se dovesti nikakav signal na njega pa cak se mora i potpuno stisati Gain da ne bi doslo do faznih smetnji. Ulazi su u Paralel modusu jedino kada se prekidaci za Paralel modus koji se nalaze odzadi aktiviraju, sto u cistom Bridged modusu ne treba da se radi. U ovom Bridged modusu se aktiviraju iskljucivo prekidaci za Bridged modus, okacio sam sliku u jednom od proslih postova. Kada se u Bridged modusu aktiviraju (znaci pored Bridged prekidaca) i Paralel modus prekidaci onda opet ulazi nisu u paralel modusu vec je prvi ulaz zaduzen za signal koji dolazi sa miksera a drugi ulaz vise nije ulaz nego izlaz koji se moze iskoristiti za odvodjenje signala na dodatno pojacalo. Jos jednom, ulazi su u Paralel modusu iskljucivo kada se pojacalo nalazi u Paralel modusu to jest kada su jedino prekidaci za Paralel modus aktivirani (prekidaci za Bridged su neaktivni). Behringer vrlo strogo razlikuje Paralel i Bridged moduse. Procitaj pazljivije moj prosli post, tamo sam tacno naveo sve pojedinosti o ovome.
tranzit je offline   Reply With Quote