NIje ni teoretski. Bridge modus je jedno a Paralel modus sasvim drugo, da su isti pa i slicni ne bi postojali kao dva razlicita pojma.
Pises:
Citat:
Originalno postovano od MarjanMilosevic
Signal svakako mora doci i do drugog kanala ali ga dobija sa prvog ulaza.
|
A ja prije dva posta napisao sve sto je trebalo o tome, ama prelazi u obicaj i pravilo da se postovi ne citaju pazljivo, pa mi onda dodje da i ne pisem, da citiram sebe:
Citat:
Originalno postovano od tranzit
U Bridged modusu se znaci signal dovodi samo na prvi kanal a pojacalo interno vodi taj signal tako da koristi pojacalo snage i drugog kanala.
|
Kazes ne pricas o ulazima a pises:
Citat:
Originalno postovano od MarjanMilosevic
Znaci lepo sam ja reko da kad je u bridzu automatski je ulaz u paralel modu
|
Rijec "ulaz" koju si napisao, nema dva znacenja, samo jedno i zna se sta se pod tim podrazumjeva. Odgovor na to je: nije automastski u Paralel modusu, u Bridged modusu je. Moramo da postavimo stvari na svoje mjesto, da ne bi kolega maricm bio zbunjen Paralel modus i Bridged modus nemaju nista zajednicko. Ukoliko ima problema u shvatanju ova dva modusa, rado cu objasniti detaljno sta je koji i koje su razlike.
@maricm
Ako tako radis kao sto si napisao onda odaberi cisti Bridged modus na oba ep2500. Kako to ide pogledaj moje postove i pogledaj slike koje sam postavio. Na oba pojacala uradi potpuno isto. Koji je taj DSP koji koristis ? Mislim da ako imas ikakvih problema, posto si sve uradio onako kako sam napisao, da jedino ostaje on pod sumnjom da pravi citavu zbrku.