Videti jedan post
Star 05.05.2012, 02:54   #366
nikola1980
Drugar foruma

nikola1980's Avatar

Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
nikola1980 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

...evo ja sam ti se zahvalio na post-u,da povecas procenat "pametnosti"!!!...jos nesto ,dugo cekam da se ukljucim u ovu temu,ali sam odlucio da ono sto znam ne podelim sa vama,trenutno sviram korg pa3x i ketron audya5 i slobodno mogu da kazem da se uskoro rastajem sa korg-om,koliko god ketron imao manje opcija i svega ostalog,jer,kvalitetan "ton na KORG-u",ne moze da se dobije!!! ...a vidim da se ovde polemise i o sintezi klavijature....i o 24 oscilatora...da ne daljim pricu.....jedno pitanje @tranzit,da li mozete da mi kazete kako se zove vas instrument sa 24 oscilatora,koji koristite van studijskog rada(na svirci u nekom restoranu od koga svima stane dah,KORG to ne moze..) i da li mislite da sve to sto ste napisali vecina zna o cemu pisete!??!?!....ja cu vam reci....ne znaju...jer ista ta vecina koja vam daje zahvalnice vas je pitala,recimo,kako da napravi tercu u sub scale,o cemu onda ovde pricamo?!?!?!...koliko sam primetio cela ova tema je posvecena KORG korporaciji,jer izgleda,drugacije ne moze da se misli?!?!??

Promijenjeno od nikola1980 (05.05.2012 u 02:56 sati)
nikola1980 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio nikola1980 za ovaj koristan post:
gerag (05.05.2012)