Videti jedan post
Star 05.05.2012, 03:05   #368
rocco
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 664
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
rocco ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od nikola1980 Pokaži Post
...evo ja sam ti se zahvalio na post-u,da povecas procenat "pametnosti"!!!...jos nesto ,dugo cekam da se ukljucim u ovu temu,ali sam odlucio da ono sto znam ne podelim sa vama,trenutno sviram korg pa3x i ketron audya5 i slobodno mogu da kazem da se uskoro rastajem sa korg-om,koliko god ketron imao manje opcija i svega ostalog,jer,kvalitetan "ton na KORG-u",ne moze da se dobije!!! ...a vidim da se ovde polemise i o sintezi klavijature....i o 24 oscilatora...da ne daljim pricu.....jedno pitanje @tranzit,da li mozete da mi kazete kako se zove vas instrument sa 24 oscilatora,koji koristite van studijskog rada(na svirci u nekom restoranu od koga svima stane dah,KORG to ne moze..) i da li mislite da sve to sto ste napisali vecina zna o cemu pisete!??!?!....ja cu vam reci....ne znaju...jer ista ta vecina koja vam daje zahvalnice vas je pitala,recimo,kako da napravi tercu u sub scale,o cemu onda ovde pricamo?!?!?!...koliko sam primetio cela ova tema je posvecena KORG korporaciji,jer izgleda,drugacije ne moze da se misli?!?!??
dobar si ti muzicar,na necujeno tvrdim....
rocco je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio rocco za ovaj koristan post:
gerag (05.05.2012)