White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
|
Ok to sto nije real-time i neka nije .... ali dali ce to verno da konvertira. U jedan loop bubnja ima raznoraznih elemenata od kojih veci deo su u srednjim frekvencijama pa me zanima kako ce da prepozna tomove, dobose, zvecke, perkusije ili sta god ima u taj loop. U gitare cesto ima neki mehanicki zvuci kao slajdovi, pucketanja zice, strumove, sta ti znam ... nisam pokusavao nesto previse da konvertiram loopove preko neki software ali od ono sto sam probao i video u midi sekvencu imam neke note visak odsvirane radi onih mehanickih zvuci. Smanjivanje sensitivity nije resavalo bas problem .... pa zato mi cudno ovo dva klika i automatski sve gotovo. Da ne cuva mozda klavijatura rezervni midi loop pa pruza ti se mogucnost da zamenis audio loop-a gotovi midi loop a da se ne radi o direktnu konverziju ?! Dali je recimo moguce da to uradis sa user style koji radi na tvoj ucitan loop-ovan bubanj a ne fabricki loop ?!
|