Videti jedan post
Star 07.05.2012, 21:44   #20
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

@Casper

Drug,sve sam ja to vec probao...Znaci uzo sam od druga xp nemodifikovan SP3, instalirao,i opet isti problem,i zaboravih da kazem,ne mogu instalirati nijedan jedini antivirus,ne samo aviru,probao i avg,i nod32,i uvek isto,ne da da se instalira...Juce sam jednom drugu instalirao sistem na njegovom racunaru..Instalirao onu modifikovanu verziju sto imam XP2 viena concept,i instaliram aviru,i sve protekne kako treba ,bez problema,avira se lepo instalira odmah,i odmah se updejtuje,i sve sljaka super...Znaci ipak je problem neki virus na mom HD-u,samo sto kazes ne znam kako uspe brzinom svetlosti da dospe na sveze instaliran OS,i bez ijednog instaliranog programa?..Znaci probao sam dva razlicita OS-a,3 razlicita antivirusa,i uvek isto,ne mogu instalirati nijedan antivirus..Mogu instalirati Antimalwer malver bytes,i on ondradi posao,nasao 2 malvera,uklonio ih,i to je to,ali antivirus nece i dalje..Probao sam i sa combo fix,i to dva puta,i opet nista,ista prica..Imam i butabilan cd sa Avirom,to jos nisam probao,i nisam probao u Safe modu da probam da instaliram antivirus,mozda to pomogne,pa odmah usafe modu i da pustim skeniranje..Probacu prvo sa ovim butabilnim diskom,da vidim hoce li naci sta..Javljam vam..pozdrav
Milan$ je offline   Reply With Quote