Tema: Roland VA-76
Videti jedan post
Star 11.05.2012, 08:56   #2
sinisa
Kao kod kuće

sinisa's Avatar

Registrovan/a dana: 09.03.2005
Godina: 45
Downloads: 3144
Uploads: 10
Rekao HVALA: 74
Zahvalili mu 117 puta u 106 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
sinisa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
sinisa pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od ibanez Pokaži Post
VA 76 je dosta starija klavijatura
To nije bas tacno kolega,pogledaj malo po netu kad je pocela proizvodnja PA,a kad VA. To je ista generacija klavijatura s'tim sto se pa50 nastavio proizvoditi do skoro,a Va je prekinut negde 2004-2005. Ja se dobro secam kad sam uzimao VA3 prvo je stigla u prodavnice Korgova PA serija pa mesec dana kasnije i Roland za kog je Mitros tada bio zastupnik.

Roland VA76 i Korg PA50 jednostavno ne mozes da poredis jer je roland profesionalna klavijatura to jeste top model,a PA50 spada u srednju klasu.
Ako cemo do samog kvaliteta izrade pa preko aranzerskog dela,kvalitete samog zvuka dosta je to ispred PA50. E sad mozda PA50 ima malo bolje harmonike ali to je sva stvar ukusa,mogu jako dobre boje da se izvuku iz Va serije samo ako znas.

Sto se tice cene to je malo cudno mislim da je malo 400 eu za VA76 proveri dali je sve izpravno posebno Zip.
Dodato:
Nasao sam na netu da je proizvodnja VA zavrsena 2008 mada bas nesto ne verujem u to ali moguce je.

Promijenjeno od sinisa (11.05.2012 u 09:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
sinisa je offline