Postoji još nešto, kod nas se malo manje vodi računa o klavijaturama u transportu, pogotovo tezgaroši koji imaju mnogo posla, dok u razvijenijim zemljama ljudi kupe fantom g6 da sviraju 1 sat nedeljno za svoju dušu. I kad neko donese takvu klavijaturu ko da je iz fabrike izašla normalno da će da ima svoju cenu, razumete?
A recimo ja sam kupio klavijaturu i imao 100 tezgi prošle godine od kojih je na 50 klavijaturu vozio kombajner (kombadžija al kao da vozi kombajn) koji ne vodi baš računa dal će da je zakači ili drusne ili stavi nešto preko nje, iako mu svaki put naglasite, onda vam je jasno zašto neki prodavci naglašavaju da je klavijatura iz inostranstva. Mada sam i iz inostranstva viđao par primeraka da te jeza prođe koliko su ruinirane.....
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|