Tema: Bk5
Videti jedan post
Star 15.05.2012, 01:15   #28
Minicevac
Odomaćeni član

Minicevac's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
Minicevac befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Bolja je fabrika na Bk-5 od pa80 to stoji ,u tih 256mb su ubacili neke modernije zvukove...E sad za efekte nisam siguran bas jer su na (pa80,pa1x) odlicni i svi do jednog upotrebljivi.Pa 80 cita semplove i to mnogo znaci i potcenjuju ga oni koji imaju pa500 i tu je vecito prepucavanje...Ja sam radio na pa80 do prosle godine i sa 16mb sam napravio zvuk koji meni odgovara za narodnjake i koji nikad ne bih mogao da napravim na bk-5 i to potpisujem.Harmonike,saksofoni,klarineti,gajde,fru le,trube,organe,violine,bas i kontre i svi ti semplove mnogi koriste i na pa1x,2x,3x i to bk-5 nikad nece imati...Pa80 je klavijatura koja je najbolje isprogramirana do sada i dosta kolega je koristi pa verovatno i nesto vredi zar ne?Te klavire,el klavire,gitare,gudace,tumpete i leedove koja ona ima ne vrse posao nekom narodnjaku kome trebaju pomenute boje gore.Ajde vreme ce pokazati sta moze da izadje iz nje i koliko ljudi ce je kupiti ovde kod nas u Srbiji.Nemam nista protiv ali cena sve govori i nova kosta kao polovni pa80 posle 12godina i verovatno je to slucajno
Todorgm (15.05.2012)