Ovo Mellow FM nisam mogao da nadjem, a i da budem iskren, prvi put cujem....

Neznam pod kojom ti se to bankom nalazi....Za Saw sam nasao....Evo nekih primera harmonika koje su kod mene da napisem kad je kolega @midza23 vec obnovio temu:
- Soprano Harmonika: UP1 - A37(Harmonica) ; UP2 - D11(Soprano Sax) ; UP1 normalno, UP2 snizena oktava
- Guerrini Harmonika: UP1 - C36-1 (Accordion I) ; UP2 - C36-1(Accordion I) ; UP1 snizena oktava, UP2 povecana oktava
- Kabina Harmonika: UP1 - A36-1 (Accordion It) ; UP2 - Nebitno ; UP1 Snizena oktava, UP2 nebitno
Ovo su bile neke harmonike....Evo jos par nekih interesantnih:
- Yamaha DX11: UP1 - D54-1 (+Syn Mallet) ; UP2 - B32-1(SAW) ; UP1 normalno, UP2 snizena oktava
- Gajde: UP1 - D32-1 (Saw) ; UP2 - D68(Shanai) ; UP1 snizena oktava, UP2 normalno
- Tambure: UP1 - A71-8 (Strings Oct) ; UP2 - A42-5(Mandolin Tr) ; UP1 snizena oktava, UP2 snizena oktava
- Casio CZ230S: UP1 - D31-1 (Square) ; UP2 - D32-1(Saw) ; UP1 normalno, UP2 normalno
.....Eto....Nesto ukratko od mene....Mozda nekom pomogne....Nemoj mozda neko pogresno da razume one harmonike gore pa oni nazivi....

Nisu ovo semplovi pa da lici stvarno na one nazive, ali bar priblizno ili maksimum iz ove klavijature....

Pozdrav