Najprije da se vam zahvalim za sve odgovore.
Sada imam kod kuče s900 in od komšije korg pa1x pro. Ako možem da malo pokomentiram. Korg ima u songbuku malo ritmova za slo i pop sceno jer je korg bil prije kod drugog komšije koji se profesionalno bavi sa muzikom. ( taj je sada nabavio pa2x pro). Sada možem da rečem da sam vidiu klaviaturu koja je odsvirala svoje pare.
Taji ritmovi so dobri a jih je malo. Drukčije se čini da su klaviature isti rang po bojama i ritmovima ( to govorim za fabričke stvari ) a istina je da je pax stariji 3-4 godine od moje yamahe. Na pa1x pro ima samo sa-sa ritam. Najvije volim i sviram cro sceno. A ja bi jih volim više da malo isprobam yu sceno... Ima volje ima vrijemena, možda da bude nešto iz mene
Isto sam probao pa2x od druge komšije i ta mi se veoma dopada. I ovi mp3 matrice...je*o majku... Taj pa2x imao je više dobrih ritmova nego jih ja znam sanjati...
I da vama najprije kažem da sam sretan da berem ovaj forum, jer sem sad vidim da sam Jako sretan da prije nego 2 godine kad birao između pa800 i s900 nisam uzeko korga. Vidim da se stvarno kvare.
Da ne smetim više uskoro ču otvoriti novu temu i da se predstavim tako kako se dolikuje . Lp