Hvala mnogo na odgovoru, samo bih hteo da kazem da ovo sto radim nije i ne treba da bude nista profesionalno, drugarica je pisala neku pesmicu za svoje drustvance (pomenula i mene pa sam se raznezio

) i htela od toga da napravi salu koju bismo drzali u telefonima samo, tako da mi prirodnost vokala nimalo nije bitna, vec sam vise hteo da se koncentrisem da ispravim njeno razilazenje sa matricom (koje nije bas malo ) pa rekoh koji je bolji nacin za to nego da joj potpuno robotizujem vokal autotune-om

Inace ono o cemu sam govorio, i sta mi treba jeste ono sto je prikazano na ovom snimku na 3:10 , kao i na 6:23, gde koristi taj Voice synth u Neptune-u. Izvinjavam se sto mesam te pojmove, nemam mnogo iskustva sa radom u Cubase-u ali i generalno sam takvim programima, i koristim ih vise za neke druge stvari, a ne produkciju i tome slicno. Pozdrav !
http://www.youtube.com/watch?v=7JR_WNpSJJ4 P.S. Nadam se da nije problem sto sam postavio link klipa

I da ne zaboravim, i ja ne podnosim autotune, i ne slusam takvu muziku, ali ovde mi nema drugog resenja